Type
  1. Oppervlakte circa 325 m2
  2. 3 slaapkamers
  3. 2 badkamers
  4. Multifunctionele ruimte op topverdieping
  5. Separate berging
  6. 2 Privéparkeerplaatsen
  7. Balkon en terras
Plattegrond
Noordpijl
Doorsnede
°52.085418     °4.303261
G

Voor het penthouse van De Sophia is het woord ‘royaal’ een understatement. Het is de bekroning van dit majestueuze gebouw op de vierde, vijfde én zesde verdieping. U geniet hier van een woonoppervlakte van maar liefst circa 325 m2, ongekend voor woningen nabij het Haagse centrum.

De entree van het penthouse is gelegen op de 5e verdieping. die u met de lift vanuit de monumentale hal aan de voorzijde bereikt. De vierkante living op deze 5e ver­dieping is alleen al circa 159 m2 groot. Door deze hoogte en doordat het penthouse iets teruggelegen is geplaatst, heeft u hier maximale privacy. U kijkt uit over de bomen aan de Sophialaan, u profiteert van maximale lichtinval. Zeer bijzonder is het grote buitenterras: u staat hier op het balkon aan de voorzijde, een balkon dat bij een paleis niet zou misstaan.

Een verdieping lager vindt u de master bedroom met ensuite badkamer, nog twee (slaap)vertrekken en een separate badkamer. Ook hier is een buitenruimte, met uitzicht over de Sophialaan. Op de 6e verdieping treft u nóg een (slaap)vertrek en een toilet en de mogelijkheid een pantry te plaatsen. Hier zou u een zeer rustige werkruimte of een gastenverblijf met alle privacy kunnen creëren. Of een rooftop lounge waar u in de avond zon kan genieten van een borrel.

Door de ruime mogelijkheden biedt dit penthouse het summum aan wooncomfort, een woning die zijn gelijke nauwelijks kent.

Voorgevel Zijgevel
Meld aan