Type
  1. Oppervlakte circa 231 m2
  2. 3 slaapkamers
  3. 2 badkamers
  4. Separate berging
  5. 2 Privéparkeerplaatsen
  6. Loggia en terras
Plattegrond
Noordpijl
Doorsnede
°52.085418     °4.303261
F

Ook dit appartement in De Sophia heeft hét kenmerk van klassieke Haagse bouw uit het midden van de 19e eeuw: een hoog plafond. Het hoogste deel van de living aan de monumentale zijde is in dit geval bijna 3½ meter. Dat leidt tot imposante raampartijen die uitzicht bieden op de groene Sophialaan; u ervaart volop hoe de gegoede burgerij hier vroeger leefde.

De entree van dit luxe appartement met een woonoppervlakte van circa 231 m2 is gelegen op de derde verdieping. Hier vindt u de (slaap)vertrekken met werkelijk forse afmetingen, plus de luxe badkamers. Deze (slaap)vertrekken baden in het licht, ze liggen als het ware rondom dit deel van De Sophia. Op deze verdieping heeft u naast een riant balkon tevens een heerlijk buitenterras.

Vanuit deze verdieping gaat u iets naar boven, naar de voorzijde. Hier wacht u de verrassing van een uitermate ruime living (circa 108 m2) met hoge raampartijen. De grote open woonkeuken grenst direct aan de living. Een heerlijke plek om ’s ochtends rustig de dag beginnen en ’s avonds te genieten van het uitzicht.

De achtergelegen slaapvertrekken zijn voorzien van openslaande deuren die leiden naar het terras dat uitkijkt over de Sophialaan. Uiteraard is ook dit appartement voorzien van twee luxe badkamers, zoals het hoort bij woningen met deze grandeur.

Voorgevel Zijgevel
Meld aan