Type
  1. Oppervlakte circa 222 m2
  2. 4 slaapkamers
  3. 2 badkamers
  4. Separate berging
  5. 2 Privéparkeerplaatsen
  6. Loggia
  7. Verwachte oplevering: eind dit jaar
Plattegrond
Noordpijl
Doorsnede
°52.085418     °4.303261
D

In het Willemspark en de omliggende wijken is een typisch Haags fenomeen te zien: de bel-etage, oftewel de ‘mooie verdieping’. In de 19e eeuw had de gegoede burgerij een voorliefde voor wonen op de eerste etage. Dit appartement is gelegen op die toen al populaire 1e verdieping, aan de voorzijde, in het monumentale historische gedeelte.

Typerend voor deze historische woningen is de hoogte van de plafonds van het monumentale deel: bijna vier meter. Die klassieke hoogte is uniek en wordt tegenwoordig niet meer toegepast. Maar er is meer dat dit appartement bijzonder maakt. Een ander bijzonder kenmerk is: met z’n totale woonoppervlakte van circa 222 m2 is dit appartement geheel gelijkvloers. Het appartement reikt dus van de voorzijde tot diep in het gebouw. De living alleen al meet zo’n 92 m2. Elegant is het hoogteverschil van de zithoek ten opzichte van de dining en het kookeiland. Daardoor oogt de grote ruimte toch vriendelijk en uitnodigend.

Aangenaam is de buitenruimte aan de zijkant, met uitzicht over de Sophialaan. U ervaart hier maximaal de groene omgeving. Een fijne plek om een boek te lezen, of om gewoon niets te doen. De buitenruimte grenst aan de (slaap)vertrekken. Twee riante badkamers maken dit appartement àf.

Voorgevel Zijgevel
Meld aan