Type
  1. Tweelaagse stadsvilla
  2. Oppervlakte circa 188 m2
  3. 3 slaapkamers
  4. 2 badkamers
  5. Separate berging
  6. Eigen woning entree
  7. 2 Privéparkeerplaatsen
  8. 4 buitenruimtes, waaronder een dakterras van 26m2
Plattegrond
Noordpijl
Doorsnede
°52.085418     °4.303261
A

De grote stadsvilla’s van De Sophia bevinden zich aan de rustige achterzijde, aan de zijde van Panorama Mesdag. Voorzien van een moderne gevel met veel raampartijen. Beide bieden ze twee grote verdiepingen en bovendien nog een dakterras van circa 26 m2. Door de ligging aan de beschutte zijde van De Sophia heeft u hier volkomen rust en volop privacy. Een heerlijk groot thuis op een steenworp afstand van het levendige Haagse centrum.

De stadsvilla Type A heeft een eigen entree aan de achterzijde, waar u ook een eigen parkeergelegenheid voor twee auto’s op het terrein heeft. Deze stadsvilla heeft een totale woonoppervlakte van circa 188 m2. Anders dan bij traditionele woningen is hier juist de begane grond verdeeld in meerdere slaapkamers en twee badkamers.
De living met een totale oppervlakte van niet minder dan 66 m2 is hier dus gelegen op de eerste verdieping. Hier is ook het luxe kookeiland geplaatst. Door deze hogere ligging geniet u maximaal van de lichtinval op de buitenruimtes. Op mooie, windstille dagen zet u hier de buitendeuren open en hoort u slechts het ruizen van de stad en de bomen.

Voorgevel Zijgevel
Meld aan